tietosuojalauseke
Verkkosivustoille, joita käytetään tai hallitaan
by
Tromboosin ja hemostaasin kansainvälinen yhdistys ("ISTH")

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

International Society on Thrombosis and Haemostasis (ISTH) on maailmanlaajuinen voittoa tavoittelematon jäsenjärjestö, joka edistää tromboottisten ja verenvuotohäiriöiden ymmärtämistä, ehkäisyä, diagnosointia ja hoitoa. Emme tietoisesti yritä pyytää tai vastaanottaa tietoja lapsilta. Ymmärrämme, että olet tietoinen henkilökohtaisista yksityisyyden eduistasi ja välität niistä; suhtaudumme näihin etuihin vakavasti.

Tässä tietosuojakäytännössä kuvataan ISTH: n käytännöt ja käytännöt, jotka koskevat henkilötietojesi keräämistä, käyttöä ja suojaamista, sekä yksityisyydensuojasi. Tietosuoja on jatkuva vastuu, ja päivitämme ajoittain tätä tietosuojakäytäntöä tarkistamalla henkilötietokäytäntöjämme tai hyväksymällä uusia tietosuojakäytäntöjä.

ISTH: n pääkonttori sijaitsee Pohjois-Carolinassa, Yhdysvalloissa. Jos sinulla on kysyttävää ISTH: n henkilötietokäytännöistä tai -käytännöistä, ota meihin yhteyttä: 

Kansainvälinen tromboosin ja hemostaasin yhdistys
Huomio: Yksityisyys
610 Jones -lauttatie, Suite 205
Carrboro, NC 27510-6113
Yhdysvallat
Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Javascript nähdäksesi osoitteen.
Puhelin: + 1 919 929 3807

 

Kuinka ISTH kerää ja käyttää / käsittelee henkilökohtaisia ​​tietojasi

Voit hyödyntää joitain ISTH: n palveluita antamatta ISTH: lle henkilötietojasi. Suuri osa verkkosivuillamme olevista tiedoista on käytettävissä niille, jotka eivät ole ISTH: n jäseniä. Voit kirjoittaa vain vähimmäismäärän tietoja (nimi ja yhteystiedot) ISTH-profiiliisi ja voit muokata profiilisiasi milloin tahansa. ISTH: n jäseniltä vaaditaan lisätietoja (yksityiskohdat alla Jäsenyys-osiossa). Jotkut henkilökohtaiset tiedot ovat välttämättömiä, jotta ISTH pystyy toimittamaan sinulle ostamasi tai pyytämäsi palvelut ja autentikoimaan sinua, jotta tiedämme, että se olet sinä eikä joku muu. Voit hallita ISTH-tilauksiasi ja voit poistua tiettyjen viestien vastaanottamisesta milloin tahansa.

ISTH voi pyytää salasanaa, salaisia ​​vastauksia tiettyihin turvakysymyksiin tai muita tietoja, joiden avulla voimme tunnistaa vieraan tilin tai antaa vieraalle pääsyn hänen tililleen tai tiettyihin verkkopalveluihin. Koska monet tuotteistamme ja palveluistamme on suunniteltu koulutuskäyttöön, osa pyydetyistä henkilökohtaisista tai yhteystiedoista voi koskea oppilaitoksia ja kouluita itse vieraita koskevien tietojen sijasta tai niiden lisäksi. Keräämme myös erilaisia ​​väestötietoja, kuten esimerkiksi se, ovatko vieraamme lääkärit ja jos ovat, näkevätkö he potilaita; vieraidemme tutkimus-, lääketieteelliset erikoisuudet ja ala-erikoisuudet; ja muut väestötiedot. Kun käytämme tai liitämme muita tietoja tietoihin, joita voitaisiin käyttää vieraan tunnistamiseen tai erityiseen yhteydenottoon, näitä muita tietoja pidetään henkilötietoina tämän tietosuojakäytännön tarkoituksiin.

Jotta voimme varmistaa, että käyttäjille annetaan tarkkoja tietoja tilistään ja käyttäjän edun mukaista sisältöä, voimme pyytää henkilökohtaisia ​​tietoja, kun käyttäjä rekisteröityy, kirjautuu sisään tai käy verkkosivustoillamme tai muissa verkkopalveluissa, tai osallistuu verkkosivustojemme toimintaan.

Voimme pyytää käyttäjän henkilökohtaisia ​​tietoja, kun hän:

  • Kirjaudu sisään yhdelle verkkosivustollemme tai verkkopalvelulle
  • Tee tilauksia tuotteille tai palveluille yhdelle verkkosivustollemme (kuten, mutta ei rajoittuen tapahtumien rekisteröintiin);
  • Rekisteröidy tai luo tili mille tahansa verkkosivustollemme;
  • Lähetä meille sähköpostia tai ota muuten yhteyttä meihin millä tahansa verkkosivustollamme tarjoamilla online-työkaluilla, mukaan lukien esimerkiksi "Ota yhteyttä" -ominaisuudet;
  • Lähetä asiakasarviot tai arvostelut, suosittelut, tuoteideat tai ideat luokkahuoneeseen tai muu koulutuskokemus;
  • Tilaa jokin uutiskirjeemme tai pyydä tietoja, markkinointimateriaalia tai muuta viestiä;
  • Osallistu mihin tahansa sosiaaliseen tai yhteisölliseen alueeseen, mukaan lukien esimerkiksi blogit ja foorumit; ja tai
  • Osallistu mihin tahansa kilpailuihimme tai tarjouksiin.

Kuten yllä todettiin, verkkosivustomme ja verkkopalvelumme myös keräävät joitain käyttötietoja automaattisesti. Katso lisätietoja alla.

Täydennämme toisinaan kerättyjä tietoja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti tietojen kanssa, jotka saamme muilta lähteiltä ja yhteisöiltä. Tällaisia ​​ulkopuolisia tietoja ovat muun muassa päivitetyt toimitus-, laskutus- ja osoitetiedot sekä käytettyjä tuotteita ja palveluita koskevat tiedot operaattoripalveluilta tai muilta kolmansilta osapuolilta, kuten julkaisijoilta, kongressijärjestäjiltä ja muilta, jotka tarjoavat tuotteita tai palveluita meille ja käyttäjillemme.

1. Jäsenyys

Kun sinusta tulee ISTH: n jäsen, keräämme sinusta tietoja, mukaan lukien (mutta ei niihin rajoittuen) nimesi, sähköpostiosoitteesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi, nimeämisen, työpaikan, syntymävuoden, ensisijaisen ammatillisen keskittymisen, reseptit, ensisijaisen perustutkimusalueen , ja ensisijainen lääketieteen erikoisalue. Assosioituneille jäsenille vaadimme myös todistuksen asemasta yksilön yliopistosta. Jäsenet voivat muokata profiiliaan milloin tahansa muuttaa, lisätä tai tehdä yksityisiä henkilökohtaisia ​​tietoja.

Käsittelemme henkilökohtaisia ​​tietojasi jäsenpalveluita varten, jotta voit tarjota sinulle jäsenetuja ja tiedottaa sinulle ISTH-liittyvistä tapahtumista, sisällöstä ja muista eduista tai mahdollisuuksista, jotka liittyvät ISTH-jäsenyyteesi. ISTH voi myös käyttää näitä tietoja auttamaan ISTH: ta ymmärtämään jäsentensä tarpeita ja etuja tarjota tuotteita ja palveluita vastaamaan jäsentensä tarpeita.

 

2.  Kongressit, työpajat, tapahtumat, kokoukset, online-kurssit ja konferenssit

ISTH tukee tapahtumia, mukaan lukien henkilökohtaiset konferenssit, kuten kongressit, sekä työpajoja, koulutuskursseja, verkkoseminaareja ja tiede- ja standardointikomitean (SSC) kokouksia (yhdessä "tapahtumia"). Jos rekisteröidyt johonkin tapahtumastamme ja olet jäsen, ISTH käyttää jäsentilisi tietoja tarjotakseen sinulle tapahtumaan liittyviä tietoja ja palveluita. Jos et ole jäsen ja rekisteröidyt johonkin tapahtumastamme, keräämme nimesi ja yhteystietosi ja käytämme niitä tarjotaksemme sinulle tapahtumaan liittyviä tietoja ja palveluita.

ISTH kerää tapahtumissaan myös tietoja esittäjiltä ja luennoitsijoilta, mukaan lukien nimi, työnantaja- ja yhteystiedot sekä valokuva. ISTH voi myös kerätä tapahtuman osallistujien vapaaehtoisesti toimittamia arviointitietoja. ISTH voi myös tehdä ja tallentaa tallenteen tapahtumasta tietyissä tapauksissa.

ISTH voi pitää kirjaa henkilön osallistumisesta ISTH-tapahtumiin osallistujana tai juontajana, jota voidaan käyttää tarjoamaan jäsenpalveluita (kuten esimerkiksi kertoa sinulle muista tapahtumista ja julkaisuista). Sitä voidaan käyttää myös auttamaan ISTH: ta ymmärtämään jäseniemme tarpeita ja etuja räätälöidäksemme tuotteitamme ja palveluitamme paremmin noihin tarpeisiin.

Yhdessä akatemioiden kanssa sinulla on mahdollisuus ladata ISTH Academy -sovellus. ISTH Academy -sovellus saattaa vaatia laitteeseesi liittyvän laitetunnuksen. Kun rekisteröidyt tai tilaat sovelluksessa, käyttäjää voidaan pyytää antamaan hänen nimensä, sähköpostiosoitteensa, postiosoitteensa tai muut yksityiskohdat kokemuksen saamiseksi. Sovellus käyttää satunnaista tunnistetta, joka on istunnon numero, joka annetaan käyttäjälle hänen saapuessaan sivustolle. Tämä istunnon numero poistetaan tässä käyttöjärjestelmäjärjestelmässä, kun käyttäjä poistuu. Tietoja kerätään käyttäjältä, kun hän rekisteröi itsensä alustalle, tekee tilauksen, syöttää tietoja, kirjoittaa viestejä / kommentteja, lisää sisältöä suosikkeihin, antaa luokituksia tai lähettää opetussisältöä (kuten asiakirjoja, videoita, kertomuksia ja kuvia), ovat aktiivisia koulutustoiminnassa, lataavat materiaaleja, luovat sisältöä (kuten tietokilpailuja) ja kun käyttäjä käyttää mobiililaitteiden resursseja (kuten kamera tai mikrofoni) skannaamaan pikavastauskoodeja, lähettämään valokuvia, nauhoittamaan kertomuksia ja lähettämään koulutusmateriaalit. ISTH Academy -sovelluksen tietosuojakäytäntö, jota isännöi kolmas osapuoli, löytyy tätä

Jos tapahtuma on kokonaan tai osittain muun kuin ISTH: n sponsoroima, ISTH voi toimittaa osallistujien luettelon sponsoreille, tukijoille ja näytteilleasettajille. ISTH voi myös antaa sponsorien, tukien ja / tai näytteilleasettajien lähettää sinulle materiaalia postitse / sähköpostitse kerran sponsoroitua tapahtumaa kohden, jolloin ISTH jakaa postiosoitteesi suoraan sponsorin / näytteilleasettajan kanssa. Jos et halua, että tietosi sisältyvät osallistujien luetteloon tai saada tietoja sponsoreilta, tukijoilta ja / tai näytteilleasettajilta, voit ilmaista mieltymyksesi rekisteröityessäsi tapahtumiin tai voit ottaa yhteyttä ISTH: hon suoraan osoitteessa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Javascript nähdäksesi osoitteen..

 

3.  Julkaisut

ISTH tarjoaa julkaisuja jäsenilleen ja suurelle yleisölle. ISTH voi tarjota linkin toisen organisaation verkkosivustoille (esimerkiksi tietokantoihin ja rekistereihin), jotka voivat sisältää asiaankuuluvaa ja hyödyllistä sisältöä. Päästäksesi tähän sisältöön poistut ISTH-verkkosivustolta, eikä ISTH ole vastuussa näiden kolmansien osapuolien verkkosivustojen tarjoamasta sisällöstä tai henkilökohtaisista tiedoista, joita ne voivat kerätä sinulta.

Voit tilata joitain ISTH: n julkaisuista liittymättä jäseneksi. Voit esimerkiksi ilmoittautua vastaanottamaan ISTH: n e-uutiskirjeen lähettämällä meille ainakin etunimesi ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi ja maan, jossa asut. ISTH ei jaa näitä tietoja muille kolmansille osapuolille kuin toimittaaksesi sinulle e-uutiskirjeitä ja muita ISTH: n viestejä, jotka ISTH: n mielestä voivat olla kiinnostavia.

Voit hallita ISTH-tilauksiasi tilaamalla tai lopettamalla tilauksen milloin tahansa. Huomaa, että jos olet asettanut selaimesi estämään evästeet, tämä voi vaikuttaa kykyyn peruuttaa tilaaminen. Jos sinulla on vaikeuksia sähköpostisi tai muiden viestintäominaisuuksien hallinnassa, ota meihin yhteyttä osoitteessa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Javascript nähdäksesi osoitteen..

 

4.  koulutus

Jos osallistut ISTH-koulutukseen, voit ilmoittautua suoraan ISTH: n kautta ja keräämme nimesi, yhteystietosi ja maksutietosi (jos maksu on). Voit vaihtoehtoisesti ilmoittautua koulutukseen kolmannen osapuolen, kuten jonkin kumppanimme, kautta. Saatamme käyttää koulutuksen järjestämiseen myös riippumattomia urakoitsijoita ja kolmansia osapuolia tarjoamaan koulutuspaikan. Henkilökohtaiset tietosi tallennetaan tietokantaamme (pilvipalveluntarjoajan ylläpitämä) ja niitä voidaan jakaa myös koulutuskumppaneidemme, ohjaajien ja / tai tapahtuman isännöintipaikan kanssa (henkilöllisyytesi tarkistamiseksi saapuessasi). ISTH: n koulutuskumppanit, ohjaajat ja koulutuspaikan isännät ovat sopineet, että et jaa tietojasi muille ja käytä henkilökohtaisia ​​tietojasi vain tarjoamaan sinulle ISTH-tuotteita ja -palveluita.

 

5.  Viestintäsi ISTH: n kanssa

Jos vastaat meihin sähköpostitse, postipalveluna tai muulla tavalla, voimme säilyttää tällaisen kirjeenvaihdon ja siihen sisältyvät tiedot ja käyttää sitä vastaamaan kysymykseesi; ilmoittaa sinulle ISTH-konferensseista, julkaisuista tai muista palveluista; tai pitää kirjaa valituksesta, majoituspyynnöstä ja vastaavasta. Jos haluat muuttaa viestintäasetuksiasi, ota meihin yhteyttä osoitteessa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Javascript nähdäksesi osoitteen.. Jos pyydät ISTHia olemaan ottamatta yhteyttä sinuun sähköpostitse tietyllä sähköpostiosoitteella, ISTH säilyttää kopion kyseisestä sähköpostiosoitteesta "älä lähetä" -luettelossaan, jotta se täyttäisi pyyntösi.

Kun käytät joitain tuotteitamme tai palveluitamme, sinulla voi olla mahdollisuus toimittaa valokuvia, videoita tai muuta materiaalia, joka voi sisältää tietoja, jotka mahdollistavat käyttäjän tunnistamisen. Ottaen huomioon tämä, sinun tulee tarkistaa kaikki antamasi materiaalit varmistaaksesi, että ne sopivat jakamiseen. Samoin jotkut online-palveluistamme voivat tarjota sosiaalisia, yhteisöllisiä tai muita viestintäominaisuuksia, joiden avulla käyttäjät voivat lähettää tai jakaa muiden kanssa viestejä, tarinoita, kuvia, taidetta, videoita, suosituksia, tuntisuunnitelmia tai muuta sisältöä. Tällaisen sisällön ohella käyttäjille voidaan myös antaa mahdollisuus lähettää tiettyjä henkilökohtaisia ​​tietoja itsestään, kouluistaan ​​ja muihin sisältöön liittyviin tietoihin.

Huomaa, että vaikka ISTH voi ryhtyä toimiin käyttäjien suojelemiseksi, emme voi taata, että käyttäjän lähettämä sisältö ei näy muulle kuin käyttäjän tarkoittamalle yleisölle. Tätä silmällä pitäen kaikkien käyttäjien tulee tarkistaa kaikki lähetetyt materiaalit varmistaakseen, että kaikki nämä tiedot ja kuvat ovat tarkoituksenmukaisia ​​jakamista varten. Valitsemalla postitukset tai käyttämällä mitä tahansa sosiaalista tai viestintäominaisuuttamme käyttäjät tunnistavat tekevänsä sen omalla vastuullaan ja sitoutuvat jakamaan vain tietoja ja kuvia, joita heillä on laillinen oikeus jakaa. ISTH ei voi ottaa vastuuta tällaisissa ilmoituksissa kerätyistä tai paljastetuista tiedoista.

Käyttäjiä kannustetaan myös tarkistamaan kaikkien muiden verkkosivustoillemme lähetettyjen linkkien kautta käytyjen verkkosivustojen tietosuojalausunnot ymmärtääksesi kuinka kyseiset sivustot keräävät, käyttävät ja jakavat tietoja. ISTH ei ole vastuussa kolmansien osapuolien verkkosivustojen tietosuojakäytännöistä tai muusta sisällöstä, johon pääsee minkään ISTH-sivuston kautta.

Ennen kuin paljastat toisen henkilön ISTH: n henkilötietoja, sinun on haettava kyseisen henkilön suostumus sekä henkilötietojen paljastamiseen että käsittelemiseen tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

 

6.  Maksukorttitiedot

Voit ostaa tavaroita tai palveluita ISTH: lta maksukortilla. Yleensä maksukorttitiedot toimitetaan suoraan ISTH-verkkosivuston kautta PCI / DSS -yhteensopivaan maksuprosessointipalveluun, jonka ISTH on tilannut, ja ISTH ei itse käsittele tai tallenna korttitietoja. Toisinaan ihmiset pyytävät ISTH: n työntekijöitä syöttämään heidän puolestaan ​​maksukorttitiedot PCI / DSS -yhteensopivaan maksuprosessointipalveluun. ISTH kehottaa sinua ehdottomasti ole lähettämättä näitä tietoja faksilla. Kun ISTH: n työntekijät saavat maksukorttitietoja yksityishenkilöiltä sähköpostitse, faksilla, puhelimitse tai postitse, ne syötetään ohjeiden mukaisesti ja poistetaan tai tuhotaan.

 

7.  Henkilötiedot, joita saamme kolmansilta osapuolilta

ISTH voi saada henkilökohtaisia ​​tietoja kolmansista osapuolista. Voimme esimerkiksi saada henkilökohtaisia ​​tietoja työnantajalta, jos hän ilmoittaa ilmoittautuvasi koulutukseen tai jäsenyyteen. Yksi kolmannen osapuolen koulutuskumppaneistamme voi myös jakaa henkilökohtaisia ​​tietojasi ISTH: n kanssa, kun kirjaudut koulutukseen kyseisen kumppanin kautta.

 

8.  ISTH-verkkosivustosi käyttö

ISTH: n verkkosivusto kerää automaattisesti tietyt tiedot ja tallentaa ne. Tiedot voivat sisältää IP-osoitteita, alueen tai yleisen sijainnin, jolla tietokoneesi tai laite käyttää Internetiä, selaintyyppi, käyttäjän tietokonelaitteisto ja -ohjelmisto sekä käyttöjärjestelmä, käytetyn verkkopalvelun tyyppi (mukaan lukien tuote) ID- tai sarjanumero ja tuotenumero) sekä muut ISTH: n verkkosivuston käyttöä koskevat tiedot, mukaan lukien katseltujen sivujen historia. Käytämme näitä tietoja auttaaksemme suunnittelemaan verkkosivustomme vastaamaan paremmin käyttäjien tarpeita.

Voimme myös kerätä yleisiä tietoja siitä, kuinka ja kuinka usein käyttäjät käyttävät, selaavat tai tarkastelevat sisältöä verkkosivuillamme, mitä tuotteita he ostavat ja kuinka käyttäjät käyttävät online-palveluitamme ja ovat vuorovaikutuksessa niiden kanssa. Nämä tiedot, samoin kuin pääsyaikoihin ja verkkosivustojen viittauksiin liittyvät tiedot auttavat meitä ylläpitämään palveluidemme laatua ja keräämään yleisiä tilastoja verkkosivustojemme käyttäjistä. Useimmissa tapauksissa yllä kuvatut käyttötiedot eivät tunnista käyttäjiä henkilökohtaisesti, mutta joissakin tapauksissa ne voidaan linkittää henkilökohtaisiin tietoihin, kuten sähköpostiosoitteeseen. Jotkin verkkosivustoistamme tai käytettävän verkkopalvelun tyypistä ja kerättävistä käyttötyypeistä riippuvat, osa tai kaikki tällaiset tiedot voidaan linkittää käyttäjän tiliin.

Lisäksi, jos käyttäjä vastaanottaa sähköpostiviestimme HTML-muodossa, voimme käyttää teknisiä menetelmiä palveluidemme ja viestinnän parantamiseksi käyttäjälle esimerkiksi määrittämällä, onko kyseinen käyttäjä avannut tai lähettänyt edelleen sähköpostimme ja / tai napsauttanut kyseisten sähköpostien linkkejä tai selvittää, onko käyttäjä tehnyt kyselyn tai oston vastauksena tiettyyn sähköpostiviestiin. Nämä teknologiset menetelmät voivat antaa meille mahdollisuuden kerätä ja käyttää tietoja henkilökohtaisesti tunnistettavassa muodossa. Käyttäjät, jotka eivät halua tällaista HTML-sähköpostiviestistä kerättyä tietoa, voivat pyytää tulevien sähköpostien muodon muutosta ottamalla meihin yhteyttä suoraan osoitteessa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Javascript nähdäksesi osoitteen..

Voimme käyttää IP-osoitettasi myös palvelimemme ongelmien diagnosointiin ja verkkosivustomme hallintaan, suuntausten analysointiin, seuraamaan vierailijoiden liikkeitä ja kerätä laajaa väestötietoa, joka auttaa meitä tunnistamaan vierailijoiden mieltymykset. ISTH: n verkkosivusto käyttää myös evästeitä ja verkkomajakkeja (katso alla). Se ei seuraa käyttäjiä, kun he siirtyvät kolmansien osapuolien verkkosivustoille, ei tarjoa kohdennettua mainontaa heille eikä siksi reagoi DNT-signaaleihin.

 

Evästeet, web-majakat ja eivät seuraa

Evästeet ovat tietoja, jotka verkkosivusto siirtää käyttäjän kiintolevylle tietojen säilyttämistä varten. Majakat ovat läpinäkyviä pikselikuvia, joita käytetään verkkosivuston käyttöä, sähköpostivastausta ja seurantaa koskevien tietojen keräämisessä. ISTH: n verkkosivusto käyttää evästeitä ja verkkojäljitteitä parantaakseen toiminnallisuutta sivustolla (esim. Käyttäjätunnus ja salasanakehotteet sekä neuvottelujen rekisteröinti) ja koota liikennetiedot (esim. Mitkä sivut ovat suosituimpia). Nämä evästeet voidaan toimittaa ensimmäisen tai kolmannen osapuolen yhteydessä. ISTH voi myös käyttää evästeitä ja verkkojäljitteitä ISTH: n toimittamien sähköpostien yhteydessä. ISTH: n verkkosivusto sieppaa myös rajoitettuja tietoja (käyttäjäagentti, HTTP-viite, käyttäjän viimeisin pyytämä URL-osoite, asiakas- ja palvelinpuolen napsautusvirta) verkkosivustomme vierailuista; voimme käyttää näitä tietoja yleisten liikennemallien analysointiin ja järjestelmän rutiinihuoltoon. Sinulla on valintoja liittyen evästeiden hallintaan tietokoneellasi. Jos haluat lisätietoja kyvystä hallita evästeitä ja verkkojäljitteitä, tutustu selaimesi tietosuojaominaisuuksiin.

ISTH-verkkosivusto käyttää Google Analyticsia, Google, Inc: n ("Google") tarjoamaa verkkoanalyysipalvelua seuraamaan, kuinka usein ihmiset käyttävät tai lukevat ISTH-sisältöä. Google Analytics käyttää "evästeitä", jotka ovat tietokoneellesi asetettuja tekstitiedostoja, auttaakseen verkkosivustoa analysoimaan, miten käyttäjät käyttävät sivustoa. Evästeen tuottamat tiedot verkkosivustosi käytöstä (mukaan lukien IP-osoitteesi) lähetetään Googlelle ja tallennetaan Googlen palvelimille Yhdysvalloissa. Käytämme näitä tietoja yhdessä ymmärtääksemme, minkä sisällön jäsenemme pitävät hyödyllisenä tai mielenkiintoisena, jotta voimme tuottaa arvokkainta sisältöä tarpeidesi mukaan. Google käyttää näitä tietoja verkkosivuston käytön arviointiin, raporttien laatimiseen verkkosivustojen toiminnasta verkkosivustojen ylläpitäjille ja muiden verkkosivustojen toimintaan ja Internetin käyttöön liittyvien palvelujen tarjoamiseen. Google voi myös siirtää nämä tiedot kolmansille osapuolille, jos laki niin vaatii tai jos kolmannet osapuolet käsittelevät tietoja Googlen puolesta. Google ei yhdistä IP-osoitettasi muihin Googlen hallussa oleviin tietoihin. Voit kieltäytyä evästeiden käytöstä valitsemalla sopivat asetukset selaimessasi. Huomaa kuitenkin, että jos teet näin, et ehkä voi käyttää tämän verkkosivuston kaikkia toimintoja. Käyttämällä ISTH-verkkosivustoa suostut siihen, että Google käsittelee sinua koskevia tietoja yllä esitetyllä tavalla ja tarkoituksiin.

ISTH käyttää markkinointitietokannan hallintaohjelmaa, joka asettaa evästeen, kun käyttäjä on vuorovaikutuksessa markkinointiviestinnän, kuten markkinointiviestin tai markkinointipohjaisen aloitussivun kanssa verkkosivuillamme. Tämä eväste kerää henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten nimesi, millä sivuilla vierailet ISTH-verkkosivustolla, historiasi saapuvan ISTH-verkkosivustoon, ostoksesi ISTH: lta ja vastaavat. Käytämme näitä tietoja arvioidaksemme markkinointikampanjoidemme tehokkuutta. Voit asettaa selaimesi estämään nämä evästeet.

ISTH seuraa käyttäjiä, kun he siirtyvät ensisijaisesta julkisesta verkkosivustoltamme (ISTH.org) ISTH-jäsenyyttä koskevaan verkkosivustomme kirjautumalla sisään käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan, sekä kun verkkosivustomme vierailijat saapuvat markkinoinnin aloitussivun kautta. ISTH ei seuraa käyttäjiään, kun ne siirtyvät kolmansien osapuolien verkkosivustoille, ei tarjoa kohdennettua mainontaa heille eikä siksi reagoi DNT-signaaleihin.

 

9.  Henkilötietojen käyttö ja käsittely

ISTH käsittelee henkilötietojasi tarjotakseen sinulle meiltä pyytämäsi tai ostamasi tuotteet tai palvelut, mukaan lukien jäsenpalvelut, tapahtumat, koulutukset, työpajat, julkaisut ja muun sisällön. Käytämme näitä tietoja tuotteidemme ja palvelujemme tarkentamiseen räätälöimään ne paremmin tarpeisiisi ja kommunikoimaan kanssasi muista ISTH: n tarjoamista palveluista, jotka voivat olla sinulle merkityksellisiä.

Sinun ISTH: lle lähettämiä henkilötietoja käytetään tässä tietosuojakäytännössä tai ISTH-verkkosivuston tai keräyspisteen asianmukaisilla sivuilla määriteltyihin tarkoituksiin. ISTH voi käyttää henkilötietojasi:

 

  1. ylläpitää verkkosivustoa (esim. jäsenprofiilisi);
  2. räätälöi verkkosivusto sinulle;
  3. tarkistaa henkilöllisyytesi tilauksen yhteydessä, kirjautuessasi tilille tai estääksesi käyttäjän tilitietojen luvattoman käytön tai käytön;
  4. sallia verkkosivustolla olevien palvelujen käytön;
  5. toimittaa sinulle verkkosivuston kautta ostettuja palveluita;
  6. lähettää sinulle tiliotteita, laskuja ja maksumuistutuksia, ja kerätä maksuja sinulta;
  7. lähettää sinulle kaupallista viestintää, joka ei ole markkinointia;
  8. lähettää sinulle sähköposti-ilmoituksia, joita olet nimenomaan pyytänyt;
  9. lähetä sinulle sähköpostitse uutiskirjeemme e-yksityisyyden suojaa koskevista säännöistä, jos olet hyväksynyt tällaisen palvelun (voit ilmoittaa meille milloin tahansa, jos haluat peruuttaa uutiskirjeiden tilauksen);
  10. käsitellä sinua tai sinua koskevia verkkosivustoon liittyviä tutkimuksia ja valituksia;
  11. pitää verkkosivusto suojattuna ja estää petoksia;
  12. tunnistaa tapoja, joilla voimme parantaa tuotteita ja palveluita vastaamaan käyttäjien tarpeita;
  13. tarkistaa verkkosivujen käyttöä koskevien ehtojen noudattamisen.


Jos lähetät henkilötietoja julkaistavaksi verkkosivustolla, ISTH julkaisee ja muuten käyttää näitä tietoja ISTH: lle tämän tietosuojakäytännön nojalla myöntämien oikeuksien mukaisesti.

ISTH voi käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi suorittaessasi mitä tahansa sopimusta, jonka teemme kanssamme, noudattaaksemme lakisääteisiä velvoitteita tai jos ISTH: lla on perusteltu liiketoimintaetu käyttää tietojasi parantaaksemme tarjoamiamme palveluja ja tuotteita. Lakimittaisiin yritystarkoituksiin kuuluvat, mutta ei rajoitu niihin, yksi tai kaikki seuraavat: suoramarkkinoinnin tarjoaminen ja myynninedistämisen ja mainonnan tehokkuuden arviointi; palveluiden, tuotteiden ja viestinnän muokkaaminen, parantaminen tai mukauttaminen; petosten havaitseminen; tutkia epäilyttävää toimintaa (esim. palvelusehtojemme rikkomukset, jotka löytyvät) tätä) ja pitämällä verkkosivustomme muuten turvassa; ja data-analytiikan suorittaminen. 

Lisäksi voimme käyttää tietosi seuraavilla tavoilla (tarvittaessa suostumuksen saamisen jälkeen):

 

  • Antaaksesi sinulle tietoja tuotteista ja palveluista, joita pyydät meiltä;
  • Lähettää sinulle säännöllisiä viestejä;
  • Antaaksesi sinulle tietoja muista tarjoamistamme tuotteista, tapahtumista ja palveluista, jotka ovat (i) samanlaisia ​​kuin olet jo ostanut tai kysynyt tai (ii) kokonaan uusia tuotteita, tapahtumia ja palveluita;
  • Sisäisiin yritys- ja tutkimustarkoituksiin, jotka auttavat parantamaan, arvioimaan, kehittämään ja luomaan ISTH-verkkosivustoja (mukaan lukien käyttötilastot, kuten "sivunäkymät" ISTH: n verkkosivustoilla ja niiden tuotteissa), tuotteita ja palveluita;
  • Ilmoittaa sinulle verkkosivustojemme, tuotteidemme tai palveluidemme muutoksista tai päivityksistä;
  • Hallinnoida palveluitamme ja sisäisiä toimintoja, mukaan lukien vianetsintä, tietojen analysointi, testaus, tilastolliset ja tutkimustarkoitukset;
  • Jotta voit osallistua palvelumme interaktiivisiin ominaisuuksiin; ja
  • Muihin tarkoituksiin, joista voimme ilmoittaa sinulle ajoittain.

 

10. Milloin ja miten jaamme tietoa muiden kanssa

Tietoja ISTH-ostoistasi ja jäsenyydestänne ylläpidetään liittymis- tai profiilitilisi yhteydessä. ISTH: n sinulta keräämät henkilötiedot tallennetaan yhteen tai useampaan tietokantaan, jota ylläpitävät kolmannet osapuolet Yhdysvalloissa. Nämä kolmannet osapuolet eivät käytä henkilökohtaisia ​​tietojasi tai pääsevät niihin muihin tarkoituksiin kuin tietokantojen tallentamiseen ja hakemiseen. ISTH voi myös kehottaa kolmansia osapuolia lähettämään tietoja sinulle, mukaan lukien kohteet, kuten mahdolliset ostot, tai materiaalia tapahtuman sponsorilta.

ISTH ei paljasta tai siirrä muutoin henkilötietojasi kolmansille osapuolille, paitsi jos: (1) suostut tai valtuutat sen; (2) se on välttämätöntä sopimuksen tekemiseksi, jonka olet allekirjoittanut kanssamme; (3) se liittyy edellä kuvailtuihin ISTH: n isännöimiin ja ISTH: n tukemiin konferensseihin; (4) tiedot toimitetaan lain noudattamiseksi (esimerkiksi etsintämääräyksen, haastuksen tai oikeuden määräyksen noudattamiseksi tai verovelvoitteiden noudattamiseksi), kanssamme tehdyn sopimuksen täytäntöönpanemiseksi tai oikeuksien, omaisuuden tai turvallisuus tai työntekijöidemme tai muiden oikeudet, omaisuus tai turvallisuus; (5) tiedot toimitetaan edustajillemme, myyjillemme tai palveluntarjoajillemme, jotka suorittavat tehtäviä meidän puolestamme; (6) puuttua hätätilanteisiin tai Jumalan tekoihin; tai (6) käsitellä riitoja, vaatimuksia tai henkilöille, jotka osoittavat laillisen valtuuden toimia puolestasi; ja (7) ISTH-jäsenhakemiston kautta. Voimme myös kerätä aggregoituja tietoja jäsenistämme ja verkkosivustojen kävijöistä ja paljastaa tällaisten aggregoitujen (mutta ei henkilökohtaisesti tunnistettavien) tietojen tulokset kumppaneillemme, palveluntarjoajille, mainostajille ja / tai muille kolmansille osapuolille markkinointi- tai myynninedistämistarkoituksiin.

Huomaa, että kun paljastamme tai siirrämme henkilötietojasi kolmansille osapuolille rajoitettujen palvelujen tarjoamiseksi meidän puolestamme, kuten uutiskirjeiden julkaiseminen ja / tai lähettäminen, kokousten järjestäminen, käyttäjien lähettämien tilauksien täyttäminen ja lähettäminen sekä käyttäjien pyytämien liiketoimien suorittaminen , tarjoamme niille yrityksille tiedot, joita heidän on käytettävä antamaan meille erityiset tehtävät, jotka heille on palkattu suorittamaan. Kielletään niitä käyttämästä näitä tietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen, ja vaadimme niitä noudattamaan tiukkoja tietosuojavaatimuksia.

ISTH-verkkosivusto voi liittyä sosiaalisen median sivustoihin, kuten Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram ja muut. Jos valitset "tykkää" tai jaat ISTH-verkkosivuston tietoja näiden palveluiden kautta, sinun on tarkistettava kyseisen palvelun tietosuojakäytäntö. Jos olet sosiaalisen median sivuston jäsen, käyttöliittymät voivat sallia sosiaalisen median sivuston yhdistää sivustosi käynti henkilökohtaisiin tietoihisi.

Jos osallistut kongresseihin, koulutukseen, kokouksiin tai muihin tapahtumiin, ISTH voi käyttää ja julkaista henkilötietojasi, valokuvia ja videovaikutuksia tapahtumien ja / tai kokousten aikana ISTH: n tarkoituksiin.

ISTH ei luovuta henkilötietojasi ilman suostumustasi kolmannelle osapuolelle heidän markkinointitarkoituksiinan suoraan tai epäsuorasti.

ISTH asettaa jäsenetiedot ISTH-jäsenhakemiston kautta muiden ISTH: n jäsenten saataville verkkosivuston kautta. Jäsenet voivat valita pitävätkö henkilötietonsa yksityisenä kirjautumalla sisään tiliinsä ja muuttamalla mieltymyksiään.

 

11. Henkilötietojen siirto Yhdysvaltoihin

ISTH: n pääkonttori on Yhdysvalloissa. Sinulta keräämiämme tietoja käsitellään Yhdysvalloissa. Yhdysvallat ei ole pyytänyt eikä saanut Euroopan unionilta "riittävyyden" löytämistä GDPR: n 45 artiklan nojalla. ISTH perustuu poikkeuksiin erityistilanteissa, kuten yleisen tietosuoja-asetuksen (”GDPR”) 49 artiklassa säädetään. Erityisesti ISTH kerää ja siirtää Yhdysvaltoihin vain henkilötietoja: suostumuksellasi; suorittaa sopimuksen kanssasi; tai täyttää ISTH: n pakottava oikeutettu etu tavalla, joka ei ylitä oikeuksiasi ja vapauksiasi. ISTH pyrkii soveltamaan sopivia suojatoimenpiteitä henkilötietojesi yksityisyyden ja turvallisuuden suojaamiseksi ja käyttämään niitä vain sopusoinnussa suhteesi ISTH: n ja tässä tietosuojakäytännössä kuvattujen käytäntöjen kanssa. ISTH myös minimoi riskin oikeuksillesi ja vapauksillesi olemalla keräämättä tai tallentamatta sinua koskevia arkaluonteisia henkilötietoja.

 

12.  tietojen säilyttämistä

Henkilötietosi tallennetaan pilvipohjaisten tietokantahallintapalvelujen ISTH: n palvelimille. ISTH säilyttää tietoja asiakkaan tai jäsenen liikesuhteen ISTH: n ajan. ISTH voi säilyttää kaikki lähettämäsi tiedot varmuuskopiointia, arkistointia, petosten ja väärinkäytösten estämistä, analytiikkaa, lakisääteisten velvoitteiden täyttämistä varten tai jos ISTH muutoin uskoo perustellusti syyn tehdä niin. Joissakin tapauksissa ISTH voi halutessaan säilyttää tietyt tiedot henkilöistetyssä tai yhdistetyssä muodossa. Jos haluat lisätietoja siitä, missä ja kuinka kauan henkilötietojasi säilytetään, ja lisätietoja poistamis- ja siirrettävyysoikeuksistasi, ota yhteyttä ISTH: ään osoitteessa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Javascript nähdäksesi osoitteen..

 

13.  Valintasi ja oikeutesi

Jos käsittely perustuu suostumukseen, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta suostumukseen perustuvan käsittelyn laillisuuteen ennen sen peruuttamista.

Jos et enää halua vastaanottaa meiltä viestejä, voit ilmoittaa meille lähettämällä meille sähköpostia osoitteessa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Javascript nähdäksesi osoitteen.. Lähettämämme viestit voivat sisältää kieltäytymismekanismeja, joiden avulla voit muuttaa asetuksiasi. Kaikki yhdelle verkkosivustoistamme rekisteröidyt käyttäjät voivat kirjautua tililleen ja käyttää tai päivittää tiliin tällä hetkellä liitettyjä yhteystietoja, mukaan lukien esimerkiksi postiosoite tai sähköpostiosoite. Käyttäjät voivat myös pystyä käyttämään verkkosivustojamme tarkastelemaan ja päivittämään tietoja viimeaikaisista tilauksista, maksuasetuksista (kuten luottokorttitiedot), sähköposti-ilmoitusasetuksista ja aikaisempien tilausten historiasta. Jos salasana on unohdettu, käyttäjä voi myös löytää ohjeet sen palauttamiseksi tilitietosivulta.

Viestintäominaisuuksien suhteen käyttäjä voi lopettaa uutiskirjeiden tilaamisen seuraamalla minkä tahansa vastaanotetun uutiskirjeen ohjeita. Käyttäjän, jonka sähköpostiosoite on muuttunut ja joka haluaa jatkaa uutiskirjeiden vastaanottamista, on käytettävä tiliä ja päivitettävä sähköpostiosoitetiedot, ja hänen on ehkä kirjauduttava uudestaan ​​uutiskirjeeseen. Toisinaan lähetämme sähköposteja verkkosivustojen häiriöistä, uusista tuotteista ja muista uutisista tuotteistamme ja palveluistamme. Nämä sähköpostit lähetetään kaikille tilinomistajille, eivätkä ne ole liittymäpohjaisia. Tällaisia ​​sähköposteja pidetään osana palveluitamme verkkosivustojemme käyttäjille. Käyttäjä voi poistaa nämä viestit käytöstä noudattamalla sähköpostin lopussa olevia poistumisohjeita.

Paikallisen lainsäädännön mukaisesti (esimerkiksi Euroopan unionin yleisessä tietosuoja-asetuksessa säädetään tietyistä rekisteröidyn oikeuksista), sinulla voi olla tiettyjä oikeuksia tietoihimme, jotka olemme keränneet ja jotka liittyvät sinuun. Kehotamme sinua ottamaan yhteyttä meihin päivittääksesi tai oikaistaksesi tietosi, jos ne muuttuvat tai jos uskot, että kaikki sinusta keräämämme tiedot ovat epätarkkoja. Voit myös pyytää meitä näkemään, mitä henkilökohtaisia ​​tietoja meillä on sinusta, poistamaan henkilökohtaiset tietosi ja voit kertoa meille, jos vastustat henkilökohtaisten tietojemme käyttöä. Joillakin lainkäyttöalueilla sinulla voi olla oikeus tehdä valitus paikalliselle tietosuojaviranomaiselle. Jos haluat keskustella tai käyttää käyttämiäsi oikeuksia, lähetä meille sähköpostia sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Javascript nähdäksesi osoitteen..

Voit myös pyytää tietoja: käsittelyn tarkoituksesta; kyseiset henkilötietojen luokat; kuka muu ISTH: n ulkopuolella on saattanut vastaanottaa tietoja ISTH: lta; mikä tietolähde oli (jos et toimittanut niitä suoraan ISTH: lle); ja kuinka kauan sitä säilytetään. Sinulla on oikeus korjata / oikaista ISTH: n ylläpitämä henkilötietojesi tietue, jos se on epätosi. Voit pyytää ISTH: ta poistamaan kyseiset tiedot tai lopettamaan niiden käsittelyn tietyin poikkeuksin. Voit myös pyytää, että ISTH lopettaa tietosi käytön suoramarkkinointitarkoituksiin. Joissakin maissa sinulla on oikeus tehdä valitus asianmukaiselle tietosuojaviranomaiselle, jos sinulla on huolta siitä, kuinka ISTH käsittelee henkilötietojasi. Jos laki sitä vaatii, ISTH toimittaa pyynnöstäsi henkilötietosi sinulle tai välittää ne suoraan toiselle rekisterinpitäjälle.

ISTH: n jäsenille, konferenssiin osallistujille ja muille tarjotaan kohtuullinen pääsy henkilötietoihisi pyynnöstä ISTH: lle osoitteessa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Javascript nähdäksesi osoitteen.. Jos pääsyä ei voida tarjota kohtuullisessa ajassa, ISTH antaa sinulle päivämäärän, jolloin tiedot toimitetaan. Jos pääsy jostakin syystä evätään, ISTH antaa selityksen, miksi pääsy on evätty.

 

14.  Tietojesi turvallisuus

ISTH ylläpitää fyysisiä, teknisiä ja hallinnollisia suojatoimenpiteitä auttaakseen suojaamaan ISTH: lle välitettäviä tietoja ja henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja. ISTH päivittää ja testaa tietoturvatekniikkaansa säännöllisin väliajoin. Rajoitamme pääsyn henkilötietoihisi vain työntekijöille, joiden on tiedettävä nämä tiedot voidakseen tarjota sinulle etuja tai palveluita. Koulutamme työntekijöitämme luottamuksellisuuden tärkeydestä sekä tietojesi yksityisyyden ja turvallisuuden ylläpitämisestä. Sitoudumme toteuttamaan asianmukaiset kurinpitotoimet työntekijöidemme yksityisyyden suojan valvomiseksi.

Käyttäjän, joka päättää rekisteröityä mille tahansa ISTH-verkkosivustolle tai verkkopalvelussa, on luotava salasana. Käyttäjä voi muuttaa tämän salasanan milloin tahansa kirjautumalla ensin palveluun käyttämällä nykyistä salasanaa ja asettamalla sitten uuden. Käyttäjän vastuulla on pitää salasana luottamuksellisena. Käyttäjän, joka on kirjautunut sisään tietokoneella, joka on jaettu muiden kanssa, tulee aina kirjautua ulos verkkosivustolta ennen poistumista, jotta tietokoneen myöhemmät käyttäjät eivät pääse käyttämään kirjautumisensa tietoja. Käyttäjä, joka uskoo, että joku on käyttänyt salasanaa tai tilin ilman heidän lupaa tai jos hänellä on syytä uskoa, että tietoturva on mahdollisesti loukannut, hänen tulee ilmoittaa meille heti, että heidän salasanansa vaihdetaan.

 

15.  Tämän tietosuojakäytännön muutokset ja päivitykset

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt tämän tietosuojakäytännön ja käyttöehtojen ehdot ja / tai minkä tahansa muun sopimuksen, joka meillä voi olla kanssasi. Jos et hyväksy mitään näistä ehdoista, sinun ei tule käyttää tätä verkkosivustoa tai mitään ISTH-etuja tai palveluita. Hyväksyt, että kaikkiin yksityisyyttä koskeviin kiistoihin tai tämän yksityisyydensuojakäytännön ja käyttöehtojen ehtoihin tai mihin tahansa muuhun sopimukseen, joka meillä on kanssasi, säädetään Pohjois-Carolinan osavaltion laeissa. Suostut myös noudattamaan vahingonkorvausrajoituksia, jotka sisältyvät mihin tahansa sopimukseen, joka meillä voi olla kanssasi.

Koska organisaatiomme, jäsenyytemme ja edut muuttuvat ajoittain, tämän tietosuojakäytännön ja käyttöehtojen odotetaan myös muuttuvan. Pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja milloin tahansa, mistä tahansa syystä, ilman erillistä ilmoitusta sinulle, muuten kuin muutetun tietosuojakäytännön ja käyttöehtojen julkaiseminen tällä verkkosivustolla. Sinun tulisi tarkistaa verkkosivustomme säännöllisesti nähdäksesi voimassa olevat tietosuojakäytännöt ja käyttöehdot sekä siihen mahdollisesti tehdyt muutokset. Tämän sisällön määräykset korvaavat kaikki aiemmat ilmoitukset tai lausunnot yksityisyydensuojakäytännöistämme ja tämän verkkosivuston käyttöä säätelevistä ehdoista.

 

Kysymyksiä tai kommentteja tästä tietosuojakäytännöstä?

Jos sinulla on kysyttävää, palautetta tai valituksia tietosuojakäytännöstämme, soita meille, lähetä sähköpostia tai kirjoita meille osoitteessa:

 

Kansainvälinen tromboosin ja hemostaasin yhdistys

Huomio: Yksityisyys

610 Jones -lauttatie, Suite 205

Carrboro, NC 27510-6113

Yhdistää valtioita

Sähköposti:  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Javascript nähdäksesi osoitteen.

Puhelin: +1-919

 

Emme lähetä myynninedistämis- tai markkinointimateriaalia vastauksena kysymystä tai kommenttia koskeviin yhteyshenkilöihin, ellet anna siihen suostumusta.